Uvonair - CD-800 Ventilatie Ozon Systeem

Uvonair CD-800 Ozon Generator is een luchtzuiveraar die in staat is om nagenoeg alle bacteriën en geuren in de lucht te bestrijden door middel van plaatsing in een 8 "(20cm) ventilatiesysteem. De CD-800 is geschikt voor oppervlaktes tot 600 m3.

Artikelnummer: 4-126
Aantal: 10

De Uvonair CD-800 is een hoge output Corona Discharge Generator die meer Ozon produceert dan ieder ander systeem. Het systeem is aan te passen zodat de uitstoot van Ozon overeenkomt met de mate van geurbestrijding. Daarnaast biedt het systeem energiebesparende methodes in periodes waar weinig energie beschikbaar is. De Uvonair CD-800 Ozon Generator behoeft geen onderhoud.

De Uvonair CD-800 Ozon Generator is in staat om alle geuren onder de meeste omstandigheden te bestrijden door middel van een 8 "(20cm) ventilatiesysteem. De CD-800 is geschikt voor oppervlaktes tot 600 m3. Door middel van monitoring (teststrip) kan de uitgangsspanning zo ingesteld worden dat deze overeenkomt met de gewenste afvoer van geuren en bacteriën.

Het systeem is onderhoudsvrij. Er worden geen adapters meegeleverd. Gebruik met een ventilatie systeem wordt aangeraden.

 

  • Naam: Uvonair CD-800
  • Ozon productie: 1100 mg per uur
  • Geschikt voor: 8" (20 cm) ventilatie systeem
  • Geschikt voor ruimtes: 600 m3

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »