TCF Nutrients - TCF Nutrients Enzyme

TCF Nutrients Enzyme is een vloeibaar, natuurlijk enzympreparaat op basis van verschillende enzymen.

€18,11 Excl. btw
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

TCF Nutrients Enzyme is een vloeibaar, natuurlijk enzympreparaat op basis van verschillende enzymen. Deze enzymen zorgen voor een snelle afbraak van oude wortelresten en voorkomen zo dat ziekteverwekkers de kans krijgen zich te manifesteren.

TCF Nutrients Enzyme bevat ook vitaminen die de wortelgroei stimuleren en de opnamecapaciteit van de wortels verhogen.

In de vrije natuur regelt de plant zijn eigen optimale bodemklimaat met behulp van een goed ontwikkeld microleven. De micro-organismen produceren enzymen die dode plantendelen snel afbreken. Omdat deze micro-organismen niet of nauwelijks in het substraat aanwezig zijn, worden de noodzakelijke enzymen niet aangemaakt.

TCF Nutrients Enzyme biedt echter de juiste oplossing.

Met behulp van de enzymen in TCF Nutrients Enzym worden afgestorven plantendelen, zoals wortels, verder en sneller afgebroken tot voedingsstoffen die weer kunnen worden opgenomen.

Bovendien is er geen zuurstof nodig voor de afbraak. Dit betekent dat de plant 's nachts voldoende zuurstof kan opnemen en overdag de opgehoopte glucose weer kan verbranden.

Deze enzymatische bereiding zorgt ervoor dat de voedingszouten zeer goed in de oplossing blijven, waardoor ze gemakkelijker door de plant kunnen worden opgenomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »