TCF Nutrients - TCF Nutrients Coco/Hydro B

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B is de goedkoopste en gemakkelijkste oplossing voor het kweken op kokos of hydro substraten en voor Auqa systemen.

€15,39 Excl. btw
+ -
Toevoegen aan winkelwagen

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B is de goedkoopste en gemakkelijkste oplossing voor het kweken op kokos of hydro substraten en voor Auqa systemen. Deze combinatie bevat alle nutriëntrijke mineralen en sporenelementen voor een snelle groei en rijke bloei. De planten nemen alle voedingsrijke mineralen direct op, zodat u optimale controle heeft over uw planten. TCF Nutrients Coco/Hydro A moet gebruikt worden in combinatie met TCF Nutrients Coco/Hydro B.

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B is een complete voedingsoplossing van levensmiddelenkwaliteit en de sporenelementen zijn gechelateerd om opname over een breder pH-bereik mogelijk te maken.

De toepassing van deze meststof is vrij eenvoudig en beperkt zich tot het afmeten van gelijke hoeveelheden TCF Nutrients Coco/Hydro A+B en het afzonderlijk door het water mengen. Aan deze A+B-meststof zijn verschillende elementen toegevoegd voor een optimale groei en bloei op kokos- of steenwolsubstraten en in aquasystemen, vooral wanneer ze worden hergebruikt. Bij hergebruik moet erop worden toegezien dat het substraat vrij is van ziekten, plagen of virussen.

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B kan worden gebruikt vanaf de eerste week van de groei tot een week voor de oogst. Spoelen is noodzakelijk om ophoping van zouten te voorkomen. Het gebruik van TCF Nutrients Enzyme in combinatie met A+B wordt sterk aanbevolen.

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B kan gemengd worden met alle TCF Nutrients stimulatoren en mineralen.

TCF Nutrients Coco/Hydro A+B is geschikt voor irrigatiesystemen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »