Disclaimer

Algemeen

Het onderstaande is van toepassing op de website www.theclimatefactory.be, welke geëxploiteerd wordt door The Climate Factory bvba. Door de website te gebruiken gaat u akkoord met deze disclaimer.


Uitsluiting van aansprakelijkheid

Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. The Climate Factory bvba is op geen enkele manier aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.


Beschikbaarheid

De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.


Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten

Het auteursrecht op deze website berust bij The Climate Factory bvba of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan ons. Vermenigvuldiging in welke voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming van The Climate Factory bvba.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »