OptiClimate - Waterlekkage sensor voor Opticlimate (5m)

OptiClimate waterlekkagemelder. De OptiClimate waterlekkage beveiliging geeft al bij een laagje water van 0,5mm alarm en blokkeert via een magneetklep water- en stroomtoevoer naar het aangesloten apparaat. Voor alle modellen van de OptiClimate.

Artikelnummer: 1-284
Aantal: 100

De OptiClimate waterlekkage beveiliging geeft al bij een laagje water van 0,5 mm alarm en blokkeert via een magneetklep water- en stroomtoevoer naar het aangesloten apparaat en geeft daarbij een luid signaal. Via een verdeler kunnen extra sensoren op het apparaat worden aangesloten. Het apparaat is zonder gereedschap simpel te monteren en onderhoudsvrij. Geschikt voor alle modellen van de OptiClimate.

Als u een driewegklep gebruikt wordt de waterlekkage beveiliging hierdoor omzeild. Om lekkage te voorkomen raden wij aan de externe waterlekkage beveiliging altijd te gebruiken in combinatie met de driewegklep.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »