OptiClimate - CO2 Generator Biogreen Propaan (LPG) 1-4KW

OptiClimate CO2 generator Biogreen Propaan (LPG) 1-4kW. De OptiClimate CO2 Generator Biogreen met Pilot Burner en traploze regeling is geschikt voor ruimtes van 4 tot 30 m2 en is ideaal voor gebruik in combinatie met een OptiClimate watergekoelde air...

Artikelnummer: 1-5

OptiClimate CO2 generator Biogreen Propaan (LPG) 1-4kW. De OptiClimate Biogreen CO2 generator is uitgerust met een waakvlam. De controlecapaciteit is traploos regelbaar tussen 0,75-4,5 kW. Een voordeel van de traploze regeling is dat de capaciteit van de generator kan worden aangepast aan de specifieke eisen van de kamer, terwijl vaste capaciteit generatoren pieken veroorzaken in de CO2-uitstoot.

Tijdens de groeiperiode levert de waakvlam net genoeg CO2 om de ruimte te vullen. Deze generator is geschikt voor kamers van 4 tot 30 m2, afhankelijk van de extractie efficiëntie. Bij grotere ruimten raden wij aan meerdere kachels te verdelen over de ruimte, idealiter voor elke OptiClimate een eigen CO2 generator. Het nieuwste model wordt geleverd met een verbeterde waakvlam die niet uit flikkert en speciale bevestigingsbeugels voor een veilige vloer- en wandmontage.

 

  • Kilowatt: 1-4
  • Soort gas: Propaan (LPG)
  • Auto-Pilot: Pilot Burner
  • Geschikt voor ruimtes: 4 - 30 m2
  • Drukreduceerventiel nodig: Nee
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »