OptiClimate - Fan controller Opticlimate Split

Fan controller Opticlimate Split

€164,26 Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: 1-2020
Aantal: 5

De serie P215PR / RM direct-gemonteerde en op afstand gemonteerde, door druk bediende condensor- snelheidsregelaars van de condensor zijn ontworpen voor snelheidsvariatie van eenfasemotoren. Head pressure control van een koelsysteem, door snelheidsvariatie van de ventilator op een luchtgekoelde condensor, resulteert in optimale prestaties gedurende het jaar. Zodra de output onder de 30% zakt, wordt de ventilator uitgeschakeld. De Serie P215PR / RM-controllers zijn ontworpen voor niet-corrosieve koelmiddelsystemen. Zie tabel 1 voor een lijst met functies en voordelen.

Een drukbediende regeling biedt de meest directe en snelste reactie op drukvariaties in het koelmiddelsysteem. De controller varieert de voedingsspanning naar de motor van 30% tot ten minste 95% over de proportionele band met behulp van het fasemechanisme. Dit principe biedt snelheidsvariatie van een permanente gesplitste condensator of gearceerde poolmotoren die niet meer dan 4 A (RMS) vollaststroom trekken. De motorfabrikant moet het product hebben goedgekeurd voor dit principe van snelheidsregeling.

We raden aan om bij de fabrikant van de elektromotor te bevestigen dat de motor kan worden gebruikt met een controller, met behulp van het faseaansnijdende principe voor snelheidsvariatie. U kunt ook een kopie van dit productinformatieblad ter beoordeling aan de motorfabrikant of leverancier verstrekken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »