DimLux - Smart box

DimLux Fan/Aux box. De nieuwe DimLux Maxi Controller EVO 1.1 heeft een Aux/Fan output, zodat een Fan/Aux box kan worden aangesloten. De Fan/Aux box beschikt over 3 uitgangen zodat een kachel, bevochtiger, ontvochtiger en een ventilator kunnen aangesl...

€358,40 Excl. btw
Merk:
Artikelnummer: 2-587 NL

DimLux Fan/Aux box.

De nieuwe DimLux Maxi Controller EVO 1.1 heeft een Aux/Fan output, zodat een externe Aux box of Fan/Aux box kan worden aangesloten. Zowel de Fan/Aux box als de Aux box zijn bij ons verkrijgbaar.

De Fan/Aux box beschikt over 3 uitgangen zodat een kachel, bevochtiger, ontvochtiger en een ventilator kunnen worden aangesloten op de DimLux Maxi Controller. Alle uitgangen zijn 15A. De fan sturing is elektronisch en stil in gebruik (zonder brom). De fan sturing beschikt over een temperatuur sturing alsmede een RH dag en nacht sturing welke allen afzonderlijk zijn in te stellen. De temperatuur sturing werkt middels SmartLogic, dit is een algoritme dat er voor zorgt dat de actuele temperatuur ook daadwerkelijk gelijk is aan de ingestelde temperatuur.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »