Biowave - Mini

De nieuwste Biowave technologie voor indoor gebruik. Aantoonbaar gezondere producten en hogere opbrengsten met weinig verbruik.

Artikelnummer: 5-256

De nieuwe generatie Biowave modellen stoten subsonische harmonische golven uit die resoneren met plantfrequenties waardoor de huidmondjes van de planten verwijden. Uit lab, boerderij, en hydrocultuur-testen, is gebleken dat de gemiddelde opbrengst wordt vergroot met maar liefst 20%. De testresultaten zijn nooit lager uitgevallen dan een opbrengsttoename van 12%. Brix tests uitgevoerd door Silliker laboratoria hebben een Brix toename aangetoond van 15 tot 24% bij tomaten en andere groenten. Een hogere Brix-waarde betekent betere gezondere producten. Biowave technologie is gepatenteerd in 160 landen. Biowave heeft een in deze range een tweetal producten op de markt gebracht. Een daarvan werkt op zonne-energie en is op het land te gebruiken (outdoor). De andere Biowave is speciaal voor kassen- en hydrocultuur faciliteiten (indoor). De Biowave DI-9200 en de mini variant zijn van roestvrij staal en hebben een jaar garantie. Beide modellen zijn vervaardigd en geassembleerd in de Verenigde Staten.

DI 9200 mini:

Met behulp van een plug and play-net stekker in een 24-uurs timer en een stopcontact is het apparaat al te gebruiken. De Biowave mini kan een oppervlakte tot 100m2 bestrijken. De DI 9200 mini werkt op 110V of 240V en heeft slechts 20 watt nodig tijdens het gebruik. Biowave biedt een jaar uitgebreide garantie op onderdelen en arbeid. De subsonische harmonische golven worden tegengehouden door dichte wanden, zodat ze worden opgenomen door alle planten die binnen het bereik vallen.
 

  • Afmetingen - 58.5 x 30.5 x 30.5 cm  
  • Gewicht – 8kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »