Biowave - DI 9200

De nieuwste Biowave technologie voor indoor gebruik. Aantoonbaar gezondere producten en hogere opbrengsten met weinig verbruik.

Artikelnummer: 5-257

De nieuwe generatie Biowave modellen stoten subsonische harmonische golven uit die resoneren met plantfrequenties waardoor de huidmondjes van de planten verwijden. Uit lab, boerderij, en hydrocultuur-testen is gebleken dat de gemiddelde opbrengst wordt vergroot met maar liefst 20%. De testresultaten zijn nooit lager uitgevallen dan een opbrengsttoename van 12%. Brix tests uitgevoerd door Silliker laboratoria hebben een Brix toename aangetoond van 15 tot 24% bij tomaten en andere groenten. Een hogere Brix-waarde betekent betere en gezondere producten. Biowave technologie is gepatenteerd in 160 landen. Biowave heeft in deze range een tweetal producten op de markt gebracht. Een daarvan werkt op zonne-energie en is op het land te gebruiken (outdoor). De andere Biowave is speciaal voor kassen- en hydrocultuur faciliteiten (indoor). Hiervan is ook een mini uitvoering op de markt gebracht. Alle machines zijn van roestvrij staal en hebben een jaar garantie. Beide modellen zijn vervaardigd en geassembleerd in de Verenigde Staten.


DI 9200 indoor:

Met behulp van een plug and play-net stekker in een 24-uurs timer en een stopcontact is het apparaat al te gebruiken. Een apparaat kan oppervlakte tot 1 hectare bestrijken, dat is ongeveer de grootte van een voetbalveld. De DI 9200 werkt op 110V of 240V en heeft slechts 30 watt nodig tijdens het gebruik. Biowave biedt een jaar uitgebreide garantie op onderdelen en arbeid. De subsonische harmonische golven worden tegengehouden door dichte wanden, zodat ze worden opgenomen door alle planten die binnen het bereik vallen.
 

  • Afmetingen: 91.5 x 30.5 x 30.5 cm
  • Gewicht: 17kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »